130 ÅR MED PROBLEMLØSING

Vi er et solid firma i stadig utvikling og med røtter helt tilbake til 1887 på Øyesvold i Overhalla Kommune. Vår hovedkompetanse er innenfor stål og aluminimum, og dertilhørende utfordringer.

Året 1887 ble det etablert ei bygdesmie i den lille bygda Øyesvoll i Overhalla Kommune. Her ble det produsert alt fra sleder, vogner, sparkstøttinger og ski i stor stil. Over 100 år senere er det fortsatt aktivitet på verkestedet- selv om verken navnet, lokalet eller sortimentet er det samme.

I takt med mekaniseringen av landbruket ble Overhalla Mekaniske var en av de første industrivirksomhetene i Namdalen. Fra å produsere treskeverk til gjødselsprederen Nauma på Øyesvoll i Overhalla kommune ble Overhalla mekaniske i 2007 kjøpt opp av det som i dag er Overhallagruppen.

Med nye fabrikklokaler i Skogmo Industripark fokuseres det fortsatt på produksjon av ulike typer metall, og da særdeleshet stålkonstruksjoner.

Med 15 ansatte og lokaler på Skogmo er det også mulig å håndtere store konstruksjoner like godt som de små.

Nærhet til de andre firmaene i Overhallagruppen gjør oss til en viktig samarbeidspartner når det kommer til stål og stålkonstruksjoner både på næringsbygg og landbruk.